Veel  mensen beseffen niet dat in ons voedsel niet meer de voedingsstoffen zit van 8-10 jaar geleden. Daarom ben ik ervan overtuigd dat we supplementen moeten gebruiken om ons immuunsysteem "up to date" te houden. 

En zeker in de afgelopen 2 jaar is dat wel gebleken: vitamine C, vitamine D, zink, selenium (met mate), en omega 3 zijn heel belangrijk voor ons lijf.

Daarnaast kampen we met stress. Ik denk dat bijna niemand daar meer onderuit komt in meer of mindere mate. Bij mij was het  jaren zelfs zo dat ik niet eens voelde dat ik gestressed was. Alleen in het weekend en soms in de avond, had ik van last van spanningshoofdpijn, krampen in mijn benen in bed en nog zo wat "lichte" klachten. 

Pas toen ik de opleiding voor Voedings- en Gezondheidsconsulent ging doen, en mijn voeding ging aanpassen, merkte ik dat ik toch niet zo "gezond" leefde als ik dacht. Ik ging beter voor mijn darmen zorgen, en voor de "stress-klachten" was ik geholpen met magnesium.

Ik doe in mijn praktijk urine-analyse met een biotensor. Hiermee kan ik tekorten bepalen.

En natuurlijk hoort er bij een goede gezondheid gezonde darmen. Als je hier meer over wilt weten, stuur me dan een bericht en ik neem contact met je op.

Maart/April 2022:

Maart: op maandagavond 29-3 kan je bij mij terecht voor een vrijblijvende voeding- en gezondheidsanalyse. Meldt je wel even aan.

In april ga ik elke week trainingen geven hoe je beter voor je gezondheid kunt zorgen, recepten proeven en coachen op het gebied van een betere financiële toekomst. Geef je snel op via het contactformulier!