Tegenwoordig is iedereen zich er wel van bewust van dat gezondheid samen gaat met een goed immuunsysteem! Door middel van het innemen van vitamines, meer bewegen (in de buitenlucht) en minder stress kan je hieraan werken.

Als je meer wilt weten over welke vitamines of mineralen goed zijn, stuur me dan een bericht en ik neem contact met je op.

 

Aanbieding februari 2023:

Het is nu weer tijd voor je immuunsysteem! 

De tijd van pollenallergie komt er weer aan, verkoudheid ligt op de loer en we missen de zon! 30-120 ml Aloe Vera drinken per dag ondersteunt je darmfunctie en daarbij je immuunsysteem. En daarbij horen bijenpollen: superfood voor je lijf!

Zorg voor je dagelijks vitamines met Daily: 55 uitgebalanceerde vitamines en mineralen die een boost geven aan je gezondheid!

Zorg dat je gewrichten soepel blijven ook in de winter met Move: Dit supplement bevat NEM: chondroïtine, hyaluronzuur, glycosaminoglycanen en belangrijke eiwitten zoals collageen. En biocurc: een uniek curcumine complex, het is een unieke vorm van curcumine.

Kijk voor deze producten in onderstaande link:

https://thealoeveraco.shop/yVUhgKv9

Wil je gratis een aantal producten uittesten? Dan krijg je een testbox om 7 dagen uit te proberen en nog een gratis drankje.

 Stuur mij een bericht via het contactformulier!